vi unges blog

Mit næste køb

Af Line 15. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du tænkt over, hvad du skal købe, næste gang du skal ud og shoppe? Se her, hvad vi på Vi Unge skal shoppe næste gang.

I gallerien nedenfor kan du se billeder af alle de ting, vi skal købe. Skal du bruge efterårsferien på at shoppe noget bestemt?

Tóra:
- Jeg vil gerne have en festlig taske, så derfor har jeg faktisk lige købte denne fine guld-sag på asos.com - den er på udsalg lige nu!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Line:
- I år skal jeg altså have købt mig nogle gummistøvler! Jeg tror nu altså ikke helt, at jeg har råd til de seje gummistøvler fra Hunter, men jeg vil se, om jeg kan finde nogen, der minder om.

Rikke:
- De her vanter fra Asos til 94 kroner er lige præcis dem, der skal holde mine hænder varme hver morgen, når jeg cykler afsted til arbejde.

Cecilie:
- Jeg købte det sejeste strikkede hårbånd med en sløjfe på i Urban Outfitters den anden dag, og nu er jeg blevet afhængig af det! - Men det er jo lidt kedeligt at have det samme på hver dag, så jeg vil have flere. For eksempel dette til 75 kroner fra Asos.

Line T.:
- Det er dødsygt, men det er en strømforsyning til min computer. Min kære kat har nemlig tygget sig igennem min strømforsynings ledning, mit headset til min telefon og ledningen til min mus. Møgkat!

Christine:
- Nu hvor det er blevet koldt, drømmer jeg om at varme mine fusser i de her sneakers fra HUB. De føles ligesom hjemmesko - men ser meget bedre ud.

Leela:
- Mit næste køb skal være de her sorte støvler fra Bianco. Jeg mangler nemlig et par enkle støvler uden hæl, som jeg kan bruge til dagligt. Støvlerne koster 700 kroner og kan købes her.

Frk. Lund:
- Mit næste køb er helt klart et par støvler. Vejret bliver jo koldere og koldere, og mine gummisko er altså allerede ved at være for kolde. Jeg ved ikke helt endnu, hvilke par jeg køber, men de her støvler fra Bianco til 600 kroner er et ret godt bud på mine vinterstøvler i år.

Mitnæstekøb

Line vil gerne have disse seje gummistøvler.
Cecilie drømmer om dette fine hårbånd.
Frk. Lunds kommende vinterstøvler, som er fra Bianco.
Christine skal have disse megafede sko.
Line T. er lidt ærgerlig over at skulle bruge penge på en strømforsyning.
Tóras megasøde taske.
Rikke er klar til at gå vinteren i møde med disse seje vanter.
Leela har forelsket sig i disse støvler fra Bianco. Du kan købe dem her.