vi unges blog

Min romantiske ferie!

Af Frk. Lund 2. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Frk. Lund har været på ferie på Mallorca, og et var en rigtig romantisk ferie.

Mm, jeg har virkelig haft en rigtig hyggelig, sjov, dejlig og romantisk ferie med min kæreste på Mallorca. Vi kørte rundt og så øren og var kulturelle, og så var vi selvfølgelig også på stranden, i poolen og i en rigtig flot park i Palma.

Læs også om Rikkes ferie i Paris.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der gik altså også lidt sport i vores ferie, da vi begge to er lidt konkurrencemennesker! Så vi dystede både i kortspillet 500, minigolf, strandtennis, pool og i, hvem der var den bedste svømmer, og så så vi selvfølgelig, da Danmark spillede landskab og vandt over Cameroun.

Vi var også inde i Palma, hvor vi spiste tapas på en lækker fortovscafe, ude at se et helligt kloster, kigge på den smukkeste natur, og så gik vi hyggelige ture hånd i hånd. Det var virkelig en skøn, afslappende og superromantisk ferie.

Her er fem tips til, hvordan du får en romantisk ferie!

1. Pak en kurv med lækker frugt, søde sager og jeres yndlingsdrik. Husk også et tæppe. Tag det med ud i en park, en skov eller med ud i haven. Læg jer på tæppet og nyd det gode vejr, imens i snakker om alt og intet og nyder jeres medbragte sager.

2. Hvis det regner, kan I lave jeres værelse om til en biograf, så I kan sidde oppe i sengen og se jeres yndlingsfilm hele dagen, mens I holder i hånd og drikker varm kakao.

3. Tag en tur på stranden og grin løs, imens I spiller et sjovt boldspil. Svøm en lang tur hånd i hånd og prøv at kysse hinanden under vandet. Det er altså smadder sjovt!

4. Lav hjemmelavet is. Det kan faktisk være rigtig hyggeligt at lave mad sammen, så lav hjemmelavet is med jeres helt egen yndlingssmag. I kan også bage kage, lave pandekager, smoothie eller noget helt andet - det, at I er sammen om det, er det vigtigste.

5. Vær kulturelle. Tag et smut på museum, en tur i Tivoli eller hvad med Zoologisk Have? Måske lyder museum lidt kedeligt, men der er faktisk mange sjove steder, som helt sikkert bliver endnu sjovere sammen med din kæreste. For eksempel kan I tage på Eksperimentariet eller Planetariet.

Rigtig god fornøjelse og rigtig god sommer fra Frk. Lund.

Her er vores smukke udsigt fra altanen:

MestLæste