vi unges blog

Min bedste sommer...

Af Redaktionen 26. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Redaktionens egne historier

Sisse
En af mine bedste somre var, da jeg var på sprogrejse i England, nærmere bestemt Torquay - jeg lærte aldrig at udtale byens navn rigtigt, men til gengæld tilbragte jeg tre uger med at lære sprog og møde mennesker fra hele verden. Det var bare så fedt at være på ferie uden sine forældre, så man kunne shoppe, feste, fjolle og fnise med veninderne så meget, man ville, og uden at der var nogen, der bestemte. Jeg var af sted med en veninde, men vi fik mange så nye venner i løbet af turen, at man til sidst slet ikke kunne forestille sig at tage hjem igen. Der blev altså også tudet igennem i lufthavnen…

Rikke
»Hvorfor tage på ferie i udlandet, når man ikke har set hele Danmark?« Sådan argumenterede mine forældre hver evig eneste sommer! Så når veninderne kom solbrune og lykkelige hjem fra badeferie i Sydfrankrig, kunne jeg berette om regnvejr, minigolf og vandrehjem fra knap så eksotiske Mols. Og åh, hvor var jeg teenagesur og brokke-agtig på vores årlige Danmarks-ferier! Men når det er sagt, så er jeg ikke meget for at indrømme, at jeg, helt ærligt, har de bedste minder fra de ferier. Og hey, i dag kan jeg blære mig med at ha' set mere af Danmark end de fleste!

Lea
Jeg kan altså stadig huske min første forelskelse. Det var sommer, han havde store, lyse krøller, det sødeste smil i verden og de mest fantastiske blå øjne. Vi var 12 år gamle og gik i 5. klasse! Han gik i A-klassen og hørte selvfølgelig til i årgangens mest poulære drengegruppe. Og så en dag kom den, den lykkeligste dag i mit liv. En af pigerne fra A-klassen kom hen til mig og spurgte, om jeg ville komme sammen med Martin. På to minutter var den sag klaret, og jeg havde fået mig min allerførste kæreste. Jeg var forelsket i ham hele sommeren, og jeg fik et meget sødt og meget kærligt postkort fra ham i sommerferien, som var overtegnet med de fineste små, skæve hjerter. Hvis ikke jeg havde læst det i stykker, havde jeg uden tvivl haft det endnu!

Julie
Min bedste sommer startede faktisk som min værste - nemlig med at mit efterskoleår var slut. Jeg brugte derfor de første uger af den sommerferie på at tude som en sindssyg over, at jeg aldrig-aldrig-nogensinde skulle se alle dem fra efterskolen. Men så var der heldigvis nogle kloge hoveder fra efterskolen, der fandt på, at vi skulle tage på festival sammen. Og det blev den sjoveste festival ever! Vi vidste jo alle sammen godt, at vi skulle skilles lige efter festivalen, så det var bare de mest intense dage med masser af flirts (nice!), også lidt kysseri (jaeh, den er god nok) og en masse lange, dybe samtaler (det elsker efterskoleelever, skulle jeg hilse at sige). [faktaBox]

Katrine
Yes! Teltet var pakket, tasken proppet, solen fremme og humøret var højt! Jeg havde endelig fået lov til at tage på Roskilde Festival, og jeg glædede mig ustyrligt meget til de næste fire dage af mit liv! Meeen... Jeg fandt hurtigt ud af, at det dér med at bo i telt ikke lige var noget for mig - og min pollenallergi. Jeg brugte timer hver dag på at dryppe øjne, spraye næse og vælte mig i hovedpinepiller. Mine veninder Mille og Ida grinede SÅ meget af mig, og på den næstsidste dag besluttede jeg mig for, at nys, røde øjne og snot ikke skulle ødelægge min første festival! Det lykkedes os at få et par fantastiske dage - også selv om teltet lugtede grimt, vi var beskidte, og vi konstant levede af junkfood. Når jeg tænker tilbage på den oplevelse, så er det med et smil. Og jeg ønsker for alle, at de får mulighed for at nyde lidt af sommeren på en festival - eller i et telt. Husk pollen-piller!

MegetMere