vi unges blog

Loppemarked, ja tak!

Af Leela 2. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Når det er sommer, er der fyldt med fede loppemarkeder rundt omkring i Danmark! Og hvis man er heldig, kan man altså finde nogle ret fede ting for bare 10 kroner!

De sidste to weekender har jeg været afsted med mine venner. Sidste weekend var jeg forbi Mesteren og Lærlingens loppemarked i Kødbyen, og denne weekend var jeg til loppemarked på Saxogade.

Udover at shoppe er det supersjovt at rende rundt med en flok venner og chille til noget god musik, spise kage og drikke sodavand! Jeg købte en beige efterårsjakke med flæser, en original Hugo Boss sweatshirt fra 80'erne, et par høje stiletter, en ret fjollet taske og en ny hyggelig tøsefilm, som jeg tror, jeg vil se i aften!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Jeg elsker dansk design.

Derfor er loppemarkeder fede:
*Fordi man kan shoppe amok, uden man behøver bruge mange penge
*Fordi man kommer hjem med nogle ting, som man ikke nødvendigvis var faldet for normalt.
*Fordi stemningen er helt i top med en veninde under armen, når solen skinner!
*Fordi alt det lækre tøj er samlet på én gade!

Læs også: Genbrugsguide til København.

Du kan stadig lige nå det. Sommeren er lige ved at være slut, men det kan klart anbefales at kigge forbi dit lokale loppemarked, mens der stadig er sæson for det. Måske du finder et lækkert stykke tøj til 10 eller 15 kroner!

Har du været på loppemarked denne sommer?

MestLæste