vi unges blog

Line har mødt Aura

Af Line 19. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vild cool og supersød – det er to ord, der beskriver sangerinden Aura ret godt!

Aura har været med til at lave et helt nyt bogalbum, hvor musik, billeder og fortællinger er samlet i ét. Og det ville vi på Vi Unge gerne høre mere om! Så jeg mødtes med Aura for at høre om hendes mange projekter og fede karriere.

Du har sikkert, lige som mig, spottet, at Aura har sin helt egen stil, og derfor var jeg spændt på at møde hende og se, hvordan hun egentlig er. Og selvfølgelig havde hun noget superfedt tøj på! Men derudover så er Aura helt nede på jorden samtidig med, at hun er supercool!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kaffe, kage og sodavand - og så var der ellers dømt tøsehygge! Faktisk følte jeg, at jeg kendte Aura ret godt, for hun er rigtig let at snakke med og vil hellere end gerne fortælle om sine mange projekter og hvor hun får sine ideer fra. Og jeg kunne næsten ikke lade vær med at nynne med, da interviewet var slut og Aura stille begyndte at synge.

På vej ud ad døren tænkte jeg, at Aura er en blanding af en helt almindelig dansk pige og en superfed stjerne, som helt sikkert har en stor karriere foran sig.

XOXO
Line