vi unges blog

♥ lille fredag!

Af Redaktionen 19. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi tæller ned til den store Vi Unge-fest, som er i Vi Unge-huset næste fredag - det bliver så nice! Mens vi venter, så hygger vi os som altid på redaktionen, her får I et par billeder fra vores torsdag eller lille fredag..

Der er kun en uge til den store Vi Unge-fest, som vi glæder os über meget til. Der kommer SÅ mange søde piger, og en masse seje danske stjerner. Hvis du ikke allerede har købt din billet, så kan du stadig nå det:o) Det er lige her!

I dag har vi planlagt de sidste ting i forhold til festen, og der skal jo lidt slik til for at hygge lidt ekstra, når nu det er lille fredag... På billedet til højre kan du se nogle af de ting, der er i de goodiebags, som vi deler ud til festen...Til festen kommer Covergril-finalisterne også - vi skal jo afsløre vinderen. Hvem tror I vinder?Vi har fået alt for meget slik på redaktionen i denne uge, vi testede nemlig også Chamallows fra Haribo i går - tanken er faktisk, at de skal grilles, og det er sikkert meget lækkert, men de kan også bare spises eller puttes i en varm kop kakao. Mums!En af dagens store overraskelse kom fra Rasmus Seebach i dag! Han afslører nemlig i en video på YouTube, at hans album udkommer til oktober, men at der allerede til august kommer en single fra ham. Vi glæder os sååååå meget <3God fridag i morgen tøser!! Og ha' en skønno weekend!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste