Jeg er helt vildt med Olsen tvillingernes stil, og derfor har jeg valgt at klæde mig ud som Mary-Kate Olsen i dag.

Læs mere om Leelas stil her.

Jeg tjekker tit deres blog med daglige outfits, og da jeg faldt over et billede, hvor vi havde den samme jakke på, kunne jeg ikke lade være med gå hele vejen. Så da jeg stod op i morges, tog jeg også briller, bukser, taske, tørklæde og sko på, som matchede hendes outfit. Det gør bare mandagen lidt sjovere!

Læs også: Ny kollektion fra Olsen-twins.

På min opslagstavle har jeg hængt billedet op, hvor vi har venindetøj på, så de andre tøser fra redaktionen kan sammenligne outfittet, når de går forbi.Her er jeg inde og tjekke bloggen, hvor man kan se pigernes oufits. Hvis jeg kunne bytte klædeskab med en kendt, så tror jeg nok, det skulle være hende. Så håber jeg bare, hun har lyst til at bytte med mig. Vi har jo åbenbart meget af det samme tøj.

Læs også: Stjernekjoler: Olsen-tvillingerne.

Synes I, at jeg har klædt mig godt ud?