vi unges blog

Kom på forside-shoot med Vi Unge

Af Redaktionen 14. april 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Cecilie, Leela og Julie har været i fotostudiet og skyde forsiden til dette nummer af Vi Unge. Se hvordan dagen foregik her!

Hvordan foregår det egentlig, når vi laver forsiden på Vi Unge? Se her, hvordan det foregik, da vi lavede forsiden på Vi Unge nummer 6. Forsidemodellen er 13 år gammel, hedder Helena og bor i en lille by i Jylland.

Leela får sig en hyggelig snak med modellen, mens vi venter på makeup artisten. Som I kan se, ser vi The Voice Tv i baggrunden.


Ulla er en af de makeup-artister, vi bruger rigtig meget på Vi Unge. I dag har hun fundet en masse lækkert forårs-makeup frem og er ved at finde ud af, hvilket look modellen skal have. Vi er alle sammen ret pjattet med hendes krøller.


Leela har fundet en masse lækkert og farverigt tøj frem til forsiden. Iiih, hvor bliver man glad af at kigge på alle de farver!


Her er et udvalg af de smykker, som var med oppe i studiet. Kunne du finde på at tage et stort funky smykke på til hverdag?


Selv om der er top gang i forårsstemningen i makeup-rummet, kunne man altså ikke se, der var forår udenfor. Faktisk totalt modsat, når vi kiggede ud af vinduet. Men det er en lækker udsigt ud mod kanalerne og Fisketorvet!Inde i studiet var fotografen ved at stille op med nogle forskellige kulisser. Hmm, hvad mon det ender med?Julie og Cecilie er på jagt efter spændende sager i gemmerne.


Tilbage i makeup-rummet er Ulla ved at være færdig med en lækker og naturlig hverdags-makeup. Hun har valgt at lægge en flydende eyeliner og en brun øjenskygge på øjet og en farvet lipgloss på læberne.


Nogle gange, når man har flotte og naturlig lækre krøller, kan det øverste hår godt være glattere end det inderste. Så kan et godt trick være at lave nogle små krøller i det øverste hår med et krøllejern. Ulla er i gang med at gøre modellens hår 100 procent lækkert.

Her er en masse ruller med farvet papir, som vi ofte bruger som baggrund, når vi skyder forsider og modeserier. Det her er bare et lille udvalg af de mange farver man kan vælge.Håret skal liiige sidde perfekt, inden vi går i gang med at skyde. Den sølvfarvede plade, I kan se, hedder guld opspejling, så der kommer et flot gyldent skær på billederne.Vores fotograf Bo Lynge er meeeeeget koncentreret, når han skyder billeder. Og imens instruerer han modellen, så hun står helt rigtigt!

Julie holder øje på monitoren, om der kommer de rigtige billeder ind. Og hun ser meget tilfreds ud, fedt!
Helenas tvillingesøster kom og hentede hende, da vi var færdige. Er de ikke bare søde?


Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste