vi unges blog

Julie fra Vi Unge i Big Brother

Af Julie Lund Mikkelsen 4. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Farvel til mobiltelefon og facebook – og goddag til mikrofoner, kameraer og total overvågning. Julie flyttede ind i Big Brother-huset i 16 timer!

I aften har Big Brother 2013 premiere på Kanal 5! Men før de rigtige deltagere tjekker ind, fik otte personer lov til at rykke ind og lege deltagere i en dag. Julie var med, og her fortæller hun om sine oplevelser i Big Brother-huset.

Hvordan forløb dagen?
- Det startede med, at jeg mødte de andre, der skulle med ind i huset, og så fik vi taget vores mobiler og ure fra os og fik sat mikrofoner på, før vi blev sendt ind i Big Brother-huset. Og så skulle vi ellers bare være derinde i 16 timer og lege, at vi var rigtige deltagere!

Tag testen: Hvad er dit reality-talent?

Hvad lavede I inde i huset?
- Det meste af tiden sad vi bare og snakkede og ventede på, at Big Brother ville give os nogle opgaver. Vi begyndte også selv at finde på en masse mærkelige lege for at få tiden til at gå hurtigere. Blandt andet legede vi "Gem og find bamsen" og "Gæt, hvilket land min trøje er fremstillet i" - ret skørt! Man begynder virkelig at tænke mærkeligt og kreativt, når man ikke har så meget, man kan lave!

16 timer er lang tid! Kedede du dig ikke?
- Jeg synes faktisk, at tiden gik overraskende hurtigt - nok fordi det hele var så nyt og spændende, og fordi vi godt vidste, at vi ikke skulle blive derinde så længe! Men hvis man var rigtig deltager, ville tiden sikkert snegle sig af sted, efter man havde været i huset et par dage!

Hvad var det sjoveste?
- Om aftenen holdt vi en lille fest, hvor vi dansede limbo og fyrede den af til "Gangnam Style". Det var superhyggeligt! Og så var det også bare rigtig sjovt at lære de andre deltagere lidt bedre at kende.

Tag testen: Er du klar til at blive realitystjerne?

Hvad var det sværeste?
- Det var lidt mærkeligt ikke at have sin mobil - og ret spøjst, at vi ikke vidste, hvad klokken var, fordi vi ikke havde noget ur. Og så var det virkelig en skør fornemmelse at have en mikrofon på og vide, at der sad nogle tv-folk og lyttede med hele tiden.

Kunne du finde på at melde dig som rigtig deltager?
- Nej, det tror jeg ikke. Selv om det var megasjovt at være derinde i 16 timer, så tror jeg virkelig, at det må være hårdt at være derinde i 100 dage. Jeg ville komme til at savne min familie, mine venner og min kæreste alt for meget!

Hvad var det første, du gjorde, da du kom ud af huset?
- Jeg skyndte mig at tjekke min mobil for at se, om der var nogen, der havde ringet, hehe …

MegetMere