vi unges blog

Julie er blevet campist!

Af Julie 11. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I år var der dømt Danmarks-ferie for Julie - som så mange gange før. Men denne gang var sommerhuset skiftet ud med en meget lille campingvogn…

Jeg ved ikke, hvad der er mest mærkeligt - at ingen i min familie nogensinde har prøvet at være på camping før, eller at min mor alligevel i år har købt sig en campingvogn, en fastliggerplads (jep, det er camping-jargon) og campingpas til hele banden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så da ferien bankede på, var der ikke meget andet at gøre end at pakke alting ned på den allermest effektive og camping-kompakte måde og drage mod Svinkløv Camping - min mors nye sommerresidens.

Her kan du se billeder fra min ferie, men øhh… det store billede har jeg ikke lige nogen forklaring på. Men vi syntes, det var virkelig sjovt in the moment!

Den lille søde campingvogn - med fortelt und alles.

På vej til stranden - jeg udstyret med fiskenet til at fange alle de klamme brandmænd. (Jeg fangede 20, inden jeg turde gå i vandet!)

Aaah, hængekøje og morgenmad i skyggen!

Og så lige et sløret billede af to hyperaktive søstre, der danser en hjemmelavet version af "All the Single Ladies"… Sommer holder!

Sådan noget camping det er jo topmoderne med internet und alles - who knew?! Det er jeg svært tilfreds med! Selv om vi vist mest brugte computeren til at spille Sims 3… :-)

MestLæste