vi unges blog

Julie elsker New York!

Af Julie, Fotograf: Steffen Sørensen 15. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julie har taget forskud på sommerferien og været et smut på ferie i New York. Og hun har selvfølgelig lavet en lille billedblog til jer...

"Uden mad og drikke, dur helten ikke". Vi fandt det mest fantastiske all-you-can-eat-sushi-sted i New York. Og f**k, jeg blev mæt!
Der ligger en subway-station på hvert et gadehjørne, hvilket er supersmart, når man gerne vil hurtigt fra den ene ende af Manhattan til den anden.


Sådan en gul taxa giver altså totaaal New Yorker-stemning. Lidt surt, at det regnede så meget derovre, men på den anden side... Det gør det jo også nogle gange i "Sex and the city".Jaja, jeg ved det, meget turistagtigt at tage billede af sig selv og sin kæreste midt på Times Square. Men vi var bare SÅ oppe at køre over at være kommet til New York, så vi kunne ikke lade være... :-)Kan man se, at jeg fryser? Det gjorde jeg nemlig! Men vi skulle altså lige med færgen ud og se hende der Frihedsgudinden. P.S. Posen på bænken indeholder dagens shoppingfund: Tre par solbriller og en supersej taske med indbyggede højtalere.Her var vi ret tit... Øhm... Hrmp... Altså... Tja, jeg kan jo lige så godt indrømme det... Det er her, Marc Jacobs-butikken ligger, og de havde bare SÅ mange fine ting! Ups.Det er nærmest scary, hvor lykkelig kage kan gøre mig! Men når man traver New York tyndt hver dag, så skal der altså også nogle gode pauser til. Og de kan virkelig noget med portionsstørrelser derovre i USA - så selv jeg måtte opgive at spise helt op. Mm...Rigtig god weekend!

XOXO
Julie

Læs mere om

MegetMere