vi unges blog

Jubii, så er det efterårsferie!

Af Line 9. oktober 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om vi selvfølelig ikke rigtig har efterårsferie her på Vi Unge, så kan man jo godt bruge ugen på noget sjovt.

Hvad skal du lave i din efterårsferie? Hvis ikke du ved det, så kan du måske få nogle gode ideer fra os :-)

Lea:
- Jeg skal have mine yndlingsforældre på besøg fra Jylland. Og så skal der bare spises go' mad og shoppes!

Sisse:
- I efterårsferien skal jeg arbejde (nogen skal jo lave verdens bedste blad til jer ;-) ), men når jeg har fri, vil jeg sørge for at hygge igennem med masser af varm kakao og hjemmebagte pandekager. Uhmm…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Frk. Lund:
- Jeg har en masse aftaler med mine veninder, og så skal jeg til Halloween i Tivoli!

Julie:
- I efterårsferien kommer min mor over og besøger mig - totalt hyggeligt! Og bagefter tager vi hjem til min søster i Århus. Når vi bliver trætte af mutti og min mindste lillesøster, smider vi dem ud, så vi andre kan give den gas med noget singstar. Uh, jeg glæder mig!

Rikke:
- I efterårsferien skal jeg feste med mine veninder. Jeg glæder mig til at hoppe i et lækkert partyoutfit og så bare hygge, snaaakke, fjolle og danse natten lang!

Line:
- Jeg skal se min allerførste fodboldkamp live (!), nemlig når Danmark og Sverige skal spille i Parken i morgen. Og ellers skal jeg bare hygge totalt med gode film sammen med veninderne og min kæreste, og måske også shoppe lidt.

Tóra:
- Jeg har faktisk lige været i New York, så jeg har holdt efterårsferie en uge før alle jer andre, og det var helt fantastisk. Det er helt klart min nye favoritby! Jeg har shoppet amok, været oppe på 102. etage i Empire State Building, været på Sex and the City- tur og haft det så hyggeligt med min kæreste.

Cecilie
- Jeg er helt vild med Sverige, så derfor hopper jeg på et tog og suser over Øresundsbroen. Jeg glæder mig til at hænge ud og spise kage på de svenske caféer (som har et kæmpe udvalg!), til at shoppe i de svenske kædebutikker og til at gå lange ture med min kæreste i hånden.

MestLæste