vi unges blog

Jeg elsker bland-selv-tøj!

Af Leela 14. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du til et anderledes og personligt look? Smut på Vesterbro og få looket for en slik.

Noget af det bedste ved barndommen var fredag aften, hvor jeg fik lov til at blande alt mit yndlings slik i en flot stribet pose og se Disney Sjov med min søde tvillingebror. Og jeg tror, det er lige netop de minder, som gør, at jeg var totalt oppe og køre over et nyt koncept, som endelig er kommet til DK: Nemlig bland-selv-tøj!

Hvis I foreksempel har været i Berlin eller Barcelona, har I måske oplevet nogle genbrugsbutikker, hvor man kan veje sit tøj og betale en kilo pris. Hvis ikke, så kan jeg anbefale jer at tage et smut forbi Vesterbrobrogade 79, hvor man kan få de fineste kjoler og sko til 180 kroner pr. kilo, fedt ikk'?

Lige når du kommer ind i butikken, er der nogle søde lyserøde kurve, og så er det bare om at gå på indkøb og fylde kurven med alt dit yndlingstøj.

Hvad synes du om konceptet?

Læs også: Den store genbrugsguide til København

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste