Vi glæder os rigtig meget til at sove længe og sidde i solen i weekenden. Læs her, hvad vi på redaktionen skal lave i weekenden!

Leela: Jeg skal i op til mit sommerhus, hvor jeg kan bade og spise på stranden. Jeg skal nemlig have så meget så muligt ud af de sidste varme dage!

Stine: Jeg skal på stranden med min megasøde veninde og én af vores fælles drengevenner. Vi har det hyggeligste venne-trekløver, og det er altid supersjovt, når vi hænger ud, så jeg glæder mig helt vildt meget!

Læs også: 3 ting vi skal have med på en øde ø.

Rikke: Jeg skal til bryllup - og panikker lidt over kjolen, jeg ved stadig ikke, hvad jeg skal have på - og det er i morgen.

Sisse: Min kærestes storebror holder fest lørdag aften, og så satser jeg på en strandtur på søndag. Solskin FTW!

Anja: Jeg skal hygge med en masse venner og veninder. Vi skal nyde solen, spille spil og grine!

Læs også: Den perfekte veninde-weekend.

Cecilie: Jeg skal i sommerhus i Sverige med min kæreste, så vi skal grille i haven, bade på stranden og selvfølgelig spise masser af "lösgodis"!

Thomas: Jeg glæder mig meget til i morgen, hvor jeg sammen med 20 andre drenge skal være bartender til en sommerfest i Jylland. Søndag står den på familiehygge til min fætters fødselsdag.

Læs også: Ting man kan lave med veninder.

Christine: I dag skal jeg nyde den sidste sol på Dronning Louises Bro i København sammen med mine venner, og i morgen har jeg en grillaftale med nogle andre venner. Søndag skal jeg til at pakke til min rejse til Thailand. Jubii!

Julie: Jeg skal mødes med min dejlige veninde, som jeg ser alt for sjældent, og så skal vi bare hygge os i det (forhåbentlig) dejlige vejr, spise is og tøsesnakke. Det bliver helt sikkert en skøn weekend!

Hvad skal du lave i weekenden?

Læs også: Det små ting vi elsker.

Vi Unge, Vi Unge shoppen, sommer, sommer udsalg, udsalg, webshop, must haves, vi unge redaktionen