vi unges blog

I ♥ Justin Bieber

Af Julie 26. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julie har været et smut i Paris for at snakke med Justin Bieber. Og hendes dom er klar: Han er et hit! Følg med i Julies møde med Justin Bieber her (så er det næsten som at være der selv!)

Julie har været så heldig at møde Justin Bieber. Se, hvordan mødet gik her.

Onsdag klokken 6:00
Biip, biiip. Så er det op, lille Julie!

Klokken 7:30
Tager en taxa til lufthavnen og tjekker ind til flyet til Paris.

Klokken 9:00
Så er vi i luften, og Paris nærmer sig… Uh, det er spændende!

Læs også: Justin Bieber snaver med fan.

Klokken 11:00
Jeg mødes i Paris' lufthavn med Kathleen og Konrad, som kommer fra Justins pladeselskab i Danmark. De har også tvillingepigerne Helene og Simone på 14 år med, fordi de to heldige kartofler har vundet et møde med deres store idol - ja, du gættede rigtigt - Justin Bieber!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvor meget ved du egentlig om Justin Bieber? Test din viden om Justin Bieber her!

Klokken 11:30
Teenagepigernes far har fået stjålet sit kamera, så vi venter og venter og venter, mens han snakker med politiet i lufthavnen.


Klokken 12:45

Endelig er vi inde i Paris og se hotellet, hvor Justin bor. Helene og Simone har masser af kriller i maven, for lige om lidt skal de ind og mødes med Justin. De har billeder og gaver med fra Danmark, og de har forberedt en masse cool spørgsmål til ham.

Klokken 14:00
Jeg tager lige en hurtig sightseeing i Paris, mens jeg glæder mig til at høre alt om, hvordan Justin har været, når jeg mødes med de andre igen. Jeg ved, at vi skal til en eksklusiv koncert med ham i aften alle sammen, men det er stadig hemmeligt, hvor det bliver…

Klokken 17:00
Der bipper en sms ind fra Kathleen: "Vi mødes i Eiffeltårnet. Yes, det er der, koncerten skal være!" Vildt nok! Jeg har aldrig været i Eiffeltårnet før, og jeg er sikker på, at jeg aldrig ville være kommet derop, hvis det ikke var på grund af Justin. Jeg er nemlig mega bange for højder… Men når Justin nu spiller for os få udvalgte, så må man bide højdeskrækken i sig.

Læs også: Få Justin Bieber som dukke.

Klokken 18:45
Vi mødes foran Eiffeltårnet, og her er allerede masser af skrigende fans. De har hørt et rygte om koncerten, og flere af dem hiver fat i os og skriger, at de vil gøre alt for at få vores billetter. Men mit VIP Justin Bieber-armbånd bliver solidt siddende på mit håndled, det kan jeg godt love!

Klokken 20:00
Der er fuld gang i koncerten, og Bieber giver den max gas. Woop-woop!

Klokken 21:30
Wauw, det var sejt! Vi hænger lidt ud på VIP-måden (Jep, vi er jo dem med de smarte armbånd) for at se, om Justin kommer ud igen. Men hans manager fortæller, at han er helt smadret og er taget hjem. Hov, vi har egentlig også glemt at spise aftensmad, så måske skulle vi finde en god restaurant?

Klokken 1:30
Efter en lang dag fyldt med Paris (altså byen, ikke stjernen, vel?) og Justin Bieber lægger jeg hovedet på puden. Godnat! Zzzz…

Klokken 8:00
Op igen! Nu skal der altså tænkes i det helt rigtige putfit, for i dag er det min tur til at snakke med Justin… Uuuh!

Læs også: Justin Bieber vil åbne egen butik.

Klokken 10:00
Jeg sidder og venter i det rum, hvor vi skal snakke sammen. Er kameraet klar? Tjek! Er båndoptageren klar? Jepper! Og er jeg selv klar? Jo tak, det skulle jeg mene!

Klokken 10:05
"He's ready for you now!" Yes, endelig-endelig-endelig får jeg mødt Justin i egen (knap så) høje person. Han er lige, som jeg havde regnet med - sjov, charmerende og rigtig, rigtig sød! Det her bliver supergodt…

Læs også: Justin Bieber og Selena Gomez fanget i at kysse.

MestLæste