vi unges blog

Hvis vi skulle på festival…

Af Line 25. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har nogle helt bestemte krav til, hvordan det skulle være, hvis vi skulle på festival.

Skal du mon på festival i år? Hvis vi her på Vi Unge redaktionen skulle på festival i år…

Sisse:
- skulle jeg måske prøve noget andet end Roskilde, hvor jeg skal med for 11. gang i år! Men jeg er bare så vild med den festival!

Julie:
- (hvilket jeg selvfølgelig skal, for jeg elsker festivaller!), så må det godt tage at lade være med at regne, for en festival fungerer bare allerbedst med masser af solskin, klipklappere, solbriller og brune arme. Uh, glæder mig allerede!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Frk. Lund:
- skulle det være sammen med alle mine veninder i det dejligste solskinsvejr - og vi skulle selvfølgelig kunne skråle med på det meste af musikken.

Tóra:
- så ville jeg vælge G! Festival, som er en superhyggelig festival på Færøerne. Der er god musik, skønne mennesker og det hele foregår på en smuk strand, som er omgivet af de grønneste fjelde - det er SÅ smukt!

Læs også: Få festival-stilen.

Leela:
- skulle jeg have mine gode venner på slæb og adgang til lækre bade. Det er lidt ulæx med alt det mudder!

Rikke:
- Ville jeg helt klart huske gummistøvler!

Line:
- skulle det være et sted, hvor man ikke skulle sove i telt. Siden jeg for mange år siden skulle sove i telt, og jeg så opdagede en stor edderkop, der kravlede rundt derinde, så har jeg altså ikke sovet i telt!

MestLæste