vi unges blog

Hvad skriver du i kommentarfeltet på viunge.dk?

Af Tóra Effersøe Mortensen 15. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Du ser fed og ulækker ud”, ” Ej gud, jeg må grine. Den kjole der... hvor er den dog ugly HAHA” eller ”Dit klamme anoreksioffer”

Hvordan ville du have det, hvis de kommentarer, jeg lige har vist eksempler på, var skrevet til din artikel eller dit blogindlæg? Jeg ved i hvert fald, at jeg nogle gange bliver lidt ked af det, når jeg læser de her kommentarer, og det ved jeg også, at vores bloggere bliver. Derfor tog jeg en snak med dem om kommentarerne, da de var til blogger-dag på viunge.dk for et par dage siden. Se videoen med Isabella, Rebekka, Nanna, Agnes og Katarina nederst i artiklen.

Kommentarerne er noget af det, jeg elsker allermest ved viunge.dk. Det er SÅ fedt, at I altid deler jeres mening med os og hinanden - bliv endelig ved med det! Men jeg bare en lille ting, jeg vil sige til jer, inden i tilføjer jeres næste kommentar: Overvej lige om din kommentar er skrevet i en god tone, uanset om det er ros eller kritik. Og bliv så elleres bare ved med at kommenterer på ALT, vi elsker det jo!

Rigtig god weekend!

Knus fra Tóra, digital chef for viunge.dk

Tjek også billederne fra blogger-dagen lige her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.