vi unges blog

Husk at få klippet spidser!!

Af Tóra 25. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Indrømmet – der går for lang tid mellem mine frisør-besøg, derfor er det heldigt, at jeg arbejder på Vi Unge sammen med Julie…

På Vi Unge redaktionen har vi altid rigtig meget arbejde, vi skal jo lave en masse Vi Unge-blade til jer, og vi skal opdatere www.viunge.dk hver eneste dag, så I aldrig keder jer:o) Men der skal også var tid til lidt spas og hygge!

I denne uge har jeg for eksempel endelig fået klippet spidser, imens jeg lavede Vi Unges nyhedsmail (du kan tilmelde dig lige her)…Søde Julie er nemlig en ret god frisør, og da jeg i flere uger har snakket om, at jeg skulle huske at bestille en tid hos frisøren, så syntes vi egentlig, at det var meget nemmere, at hun gjorde det, for så kunne jeg arbejde imens. Wupti- det tog kun 20 minutter, så var mit hår en centimeter kortere og meget sundere at se på..Jeg ved ikke, hvor ofte I får klippet spidser, men frisørerne siger, at der helst ikke skal gå mere end tre måneder imellem. Men her er et godt tip, hvis du vil spare lidt penge engang imellem: Lav en veninde-date! En hygge-dag med din bedste veninde, hvor I klipper hinandens spidser og efterfølgende shopper for de penge, I ville have brugt hos frisøren. Jeg er i hvert fald superglad for, at Julie har klippet mit hår, og faktisk var jeg i H&M i går og shoppede for mine frisør-penge:Selv om mit hår ser sundt ud nu, så skal jeg helt sikkert til en rigtig frisør næste gang, for det kan godt være, at veninderne er seje til at klippe, men en frisør ved trods alt meget mere om hår, så man skal ikke glemme frisøren, selv om man har en sej veninde.

Læs også: Sådan finder du en god frisør!

Læs mere om

MegetMere