vi unges blog

Her shopper vi...

Af Tóra 21. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er bare SÅ meget nemmere at shoppe online! Man er fri for at skulle stå i kø, og så er det ofte billigere end i butikkerne. Læs med og hør hvor redaktionen shopper på nettet.

Katrine:
Det er flere måneder siden, jeg har været inde i en butik for at købe kluns til garderoben! Jeg køber ALT på nettet: tøj, sko, accesories osv.
Meget af min tid bruger jeg på www.asos.com - som har alt, hvad et tøsehjerte begærer! Men jeg er også ret vild med www.net-a-porter.com, der er god til det dér med mærkevarer - til en lidt lavere pris.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

www.ebay.com er også god, men farlig! For her er det alt for nemt at bruge mange penge alt for hurtigt… Engang var www.smartgirl.dk også en af mine yndlings, men det er faktisk et stykke tid siden, jeg har været derinde, så måske jeg snart skal smutte forbi? :-)

Julie:
www.dorothyperkins.com Fabelagtigt fede ting til fabelagtigt gode priser. Jeg har det især med at forelske mig i hotte lædertasker og lækre kjoler derinde.

www.trendsales.dk Det er virkelig muligt at gøre et fund blandt de ting, nogle andre ikke gider have længere. Jeg sidder altid og savler over de fine designertasker og Arena-smykker, der ligger derinde.

www.ginatricot.com Jeg elsker, at Gina Tricot er kommet til København, men man behøver faktisk ikke bo i hovedstaden for at shoppe hos dem. Deres hjemmeside er nemlig proppet med flotte T-shirts og nederdele.

Cecilie:
www.allershoppen.dk køber jeg blandt andet min yndlingslæbepomade fra Balm Balm til 65 kroner. Og på www.moods.dk køber jeg lækker te og sjove lamper.

www.rosemunde.dk køber jeg mine yndlingstoppe.

Sisse:
www.amazon.co.uk - her shopper jeg bøger, cd'er og film. Mit næste køb skal være Green Days nyeste plade og den fantastiske film Slumdog Millionaire. Og hov, jeg skal da også have fat i Twilight på DVD. Må hellere gå i gang med det samme…

www.hm.com - hmm, tror jeg køber halvdelen af mit tøj herinde… Stort udvalg til ingen penge, og så er det supernemt at bytte, hvis det ikke passer.

http://shop.duft-natur.dk/ - den her shop har masser af gode skønhedsprodukter og leverer lynhurtigt. Så må man leve med, at den også sælger nogle ret mystiske alternative ting.

Rikke:
www.yumidirect.com Siden har desøøøødeste T-shirts og kjoler

www.nelly.com Her kan du altså nogle rigtig fine accesories!

www.urbanoutfitters.com Urban Outfitters byder på de fedeste ting til værelset + ret så sejt tøj.

Tóra:
Du finder de fedeste plakater på www.allposters.com og de har altid nogle rigtig gode tilbud!

www.missselfridge.com er den fedeste butik, de har så supermange fede sko, accesories og masser af cool tøj.

www.topshop.com har bare SÅ mange fede ting - billigt men supertrendy!

MestLæste