Få inspiration til din egen ønskeliste ved at tjekke Frk. Lunds fem skønne ønsker ud!

Læs også: Christines ønsker til jul

Makeupbørste
- Jeg ønsker mig denne børste fra MAC, der er perfekt til at lægge concealer på mørke rande og urenheder. Køb den her!

Hårelastikker
- Jeg er ret vild med BLAX hårelastikker, men jeg smider dem altså ret hurtigt væk, så en ekstra pakke i julegave, ville ikke være dårligt. Otte elastikker til 59 kroner.

Læbepomade
- Mine læber har det med at blive ret tørre om vinteren, hvis ikke jeg passer godt på dem, derfor skal jeg helt klart have fingrene i en god læbepomade, og denne fra Tromborg er altså lækker. Køb den i Viungeshoppen her!

Øreringe
- Stjerner er så smukke, og jeg er helt vilde med disse fine stjerneøreringe fra Jewlscph. De passer perfekt til julens fester, og vil helt klart blive brugt flittigt. Øreringe til 449 kroner. Fundet her.

Plejeprodukter:
- Efter at have prøvet forskellige renseprodukter, er det altså Vichy, der er min favorit, og derfor ønsker jeg mig også "3-i-1 beroligende rensepleje og makeupfjerner til sensitiv hud" fra Vichy, som kan købes på apoteket.

Læs også: Sisses ønsker til jul