Jeg er stor fan af Tivoli, hvad enten det er om sommeren, til fredagsrock, til halloween eller til Jul i Tivoli, og efter at have været til Russisk Jul i Tivoli, er jeg stadig fan!

Læs også: Vi Unge har haft fysik i Tivoli

Denne jul har Tivoli virkelig imponeret mig og lige givet det hele et ekstra pift med den vildt flotte russiske by midt på Plænen!Tivolis russiske jul er 2.000 m2 stor og byder på en stor kopi af Vasilij-katedralen med et 21 meter højt tårn, stribede løgkupler og den russiske julemand Fader Frost.Udover den russiske jul er der også alt det traditionelle, Tivoli plejer at byde på, så du kan glæde dig endnu mere i år!

Alle forlystelserne (plus lidt ekstra!) er åbne, og der er masser af juleboder, der serverer danske jule-lækkerier lige fra risengrød til æbleskiver. Og så er der selvfølgelig alle de smukke julelys, der oplyser hele Tivoli - jeg elsker det!

Jeg vil klart anbefale, at du tager i Tivoli, når det er mørkt, det er bare så smukt - og perfekt til en romantisk tur med ham den søde!Jeg giver Tivoli top-karakterer med fem ud af fem stjerner!Du kan opleve Russisk Jul i Tivoli indtil den 30. december.

Læs også: Frk. Lund amok i slikbutik

Skal du til Russisk Jul i Tivoli?