Hej tøser,

Som I nok allerede ved, så elsker vi slik her på redaktionen, og jeg har virkelig en svaghed for søde sager, så da jeg skulle i sommerhus med min familie i Sverige, lokkede jeg dem til at køre ind ved "Godisflyget", som vi kørte forbi på vejen.

Læs også: Spiser du for meget slik?

"Godisflyget" er den sejeste og billigste slikbutik, jeg nogensinde har set. Det er et fly fyldt op med 240 forskellige slags slik, og jeg gik altså ret meget amok og købte en kæmpe bøtte fuld, som I kan se her.

100 gram slik kostede kun 4,90 svenske kroner, hvilket svarer til omkring 4 danske kroner, så det er altså vildt billigt i forhold til herhjemme, og det var svært ikke at tage noget at det hele!

Resten af sommeren står på løbeture, lidt mindre is og slik, og lidt mere frugt og grønt, for det var lige før, at jeg fik sukkerchok af alle de søde sager, der blev spist i sommerhuset.

Hvis I en dag skal til Sverige, kan I jo lige tjekke ud, om I kommer forbi "Godisflyget", som helt sikkert er værd at smutte ind forbi. - Læs mere om "Godisflyget" her!

Læs også: Slip af med din slikmund

Fortsat dejlig sommer fra Frk. Lund.Hvad er jeres yndlingsslik?