I det nye Vi Unge, som er på gaden nu, har vi et stort DIY-tema. Her kan du se, hvad redaktionen selv laver af krea-ting derhjemme!

Læs også: DIY - Kend forskel på nøglerneJulie: Jeg ville gerne give min kæreste en sød og personlig gave. Derfor strikkede jeg et tøjdyr til ham - det er en karakter fra et computerspil, som han havde talt om. Ret skørt, men han blev rigtig glad for den!
Stine:
Jeg er vild med at tegne og male, så jeg laver mine egne billeder i stedet for at købe dem. Jeg maler også til andre, og det her er et billede, som jeg har malet til en vuggestue.
Tóra: Jeg elsker at lave popcakes - de er så fine, og så smager de megagodt! Når jeg laver dem, pakker jeg altid et par stykker fint ind i cellofan og silkebånd, så jeg kan forkæle mine veninder med den fineste lille søde sag!Christine:
Jeg har købt en fin træhånd, og jeg slapper totalt af, når jeg sidder og tegner på den. Regner med, at den snart er helt tegnet til.Thomas: For meget kedsomhed og for mange rester blev til Pølsetårnet!Vi klippe-klistrer tit på redaktionen.

Hvad er jeres yndlings-DIY?