vi unges blog

Fredagsblog: Redaktionens yndlingsplakater

Af Redaktionen 7. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi er vilde med det nye Posters, hvor I har stemt på de 20 lækreste fyre! Se her hvilke plakater, der er vores yndlings.

Det er jo faktisk jer søde læsere, der har bestemt, hvem der er med i det nye Vi Unge Posters! Og vi synes, I har været vildt gode til at vælge nogle virkelig lækre fyre. Vi har allerede fundet vores yndlingsplakater - læs selv med herunder!

Læs også: Hotte fyre til din væg

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stine
- Jeg er vild med plakaten af Taylor Lautner, fordi han er den sødeste hottie. De der brune øjne … suk!

Leela
- Ian Somerhalder er den pæneste ever. Han har pænt tøj, pænt hår, pæne øjne og syyygt meget charme - og så er han en dygtig skuespiller! Jeg har allerede hængt min plakat op.

Tine
- Channing Tatum! Der er bare noget virkelig lækkert over fyre i jakkesæt! Især når det sidder på en i forvejen flot en af slagsen, og flot er Channing virkelig i mine øjne. Jeg har været vild med ham, siden jeg så ham i "Dear John", hvor jeg faldt for hans smil, der er megacute - og så elsker jeg, at han på en gang er bad boy og romantiker!

Julie
- Jeg er SÅ vild med Liam Payne - og på det her billede fra 1D-day er han både lækker og sjov. Så plakaten er selvfølgelig allerede røget op på min væg!

Marie
- Jeg har vildt svært ved at vælge, for billedet af Justin Bieber i bar overkrop er ret nice, men jeg er også blevet vild med bandet 5 Seconds of Summer, så jeg har valgt Ashton Irwin, hvor vi har samlet en masse sjove og pæne billeder fra hans twitter. Psst … der er også en plakat af Luke Hemmings i det nye Posters!

Cecilie
- Jeg synes, Alex Pettyfer er ret pæn, og på det her billede ser han sådan lidt rå ud. Jeg er også ret vild med, at det er i sort og hvid!

Læs også: Bliv sund og glad med det nye Vi Unge

Bladet koster 39,95, og du kan købe bladet i butikkerne nu.

Har du et forslag til, hvem vi skal lave Vi Unge Posters med næste gang? Så skriv en mail til posters@viunge.dk.

MestLæste