vi unges blog

Fredagsblog: Redaktionens forårs-favoritter

Af Redaktionen 21. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det snart helt officielt forår, og redaktionen har udvalgt deres absolutte musthaves til den nye sæson. Se dem her!

Det er fredag, lige om lidt er det forår, og her på redaktionen er vi oppe at køre over begge dele!

Læs også: Forårstrends 2014

Vi udvalgt vores forårsfavoritter, så vi kan kan komme i forårshumør og forberede os på den fantastiske, lyse tid der venter - og måske kan du også finde lidt inspiration til dit første forårskøb?

Læs også: 20 flotte forårskjoler

Tjek vores favoritter ud i galleriet her!

Redaktionensforårsfavoritter

- Til foråret handler det hele jo om pastelfarver! Jeg er ikke så god til at gå i tøj i lyse farver, men jeg vil da gerne være med på pastel-trenden alligevel! Derfor vil jeg i stedet male mine negle i fine farver som lyseblå, mint og lyslilla. Fint og forårsagtigt! Neglelak fra Topshop til 45,50 kroner.
- Min elskede denimjakke hænger i skabet og venter på, at det bliver varmt nok til, at jeg igen kan tage den på. Jeg kan ikke forestille mig et forår uden en jakke i demin, for den passer til alt og er samtidig super behagelig at have på. Den, jeg har nu, har jeg har haft i fire år, og den hænger på mig hver dag, lige så snart vejret er til det, men det kan være, at jeg snart skal indse, at jeg har brug for en ny model, og så er denne her fra Cheap Monday et godt bud. Denimjakke fra Cheap Monday til 499 kroner.
Mit forårs-musthave er helt klart en solcreme med faktor 50. Jeg er vild med den lille solcreme fra Avène, som jeg altid har plads til i tasken – den fylder nemlig ikke mere end en iPhone. Som en ekstra bonus dufter cremen megagodt og er seriøst nem at smøre ud.
- Jeg synes altid, det ser megasejt ud, når stjernerne har hat på, så nu vil jeg prøve det selv. Den her hat fra H&M bliver det perfekte værn mod den skarpe forårssol. Hat fra H&M til 149 kroner.
- Forår betyder farvel til de store, tunge støvler og hej til nye sneaks! Jeg har forelsket mig i leopardprint-tendensen, og jeg er især vild med leopard i forskellige, fine farver. De her sneakers fra Puma er megafede, og dem må jeg bare eje! Sneakers fra Puma til 586,75 kroner hos Asos.
- Så snart foråret kommer, elsker jeg at hoppe i en masse lyse farver. Specielt en hvid nederdel står højt på ønskelisten – tænker, det vil være superfint her til foråret med for eksempel en lyseblå bluse. Nederdel fra Topshop til 326 kroner.
- Mit forårs-musthave er klart solbriller! Faktisk er det mit yndlings-accessory året rundt, men det ser bare liiidt dumt ud at gå rundt med dem på en grå og overskyet vinterdag. Solbriller fra Asos til 97 kr.
- Jeg er helt vild med nederdele, og dem vil jeg gå i hver dag hele foråret! Jeg elsker flotte blomsterprint og mønstre, og jeg har fået et godt øje til den her fra ASOS – den MÅ jeg eje! Nederdel fra Asos til 156,50 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste