vi unges blog

Fredagsblog: Kreativ fredag på Vi Unge

Af Redaktionen 1. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I går udkom vores helt særlige magasin Teenlife Krea på gaden, og vi har allerede kastet os over de sjove og kreative idéer. Se vores favorit-artikler fra bladet her!

Tjek vores yndlingsartikler i galleriet herunder!

Læs også: Fredagsblog: Vores yndlings-DIY

Skynd dig ned og køb dit helt eget eksemplar af Teenlife Krea. Det koster 69,95 og kan købes de samme steder, som du normalt køber Vi Unge.

Fredagsblog:KreativfredagViUnge

- Da jeg fik bladet, gik jeg straks i gang med at hænge mine nye wallstickers op på mit skab. Jeg synes, det er den sejeste gave, fordi man med det samme bliver inspireret til at være kreativ.
- Jeg har normalt ikke mod på at costumize mit eget tøj, men artiklen om at kopiere stjernernes look får det til at lyde supernemt, så nu skal jeg klart i gang med at opgradere min garderobe.
- Jeg er ret vild med artiklen om, hvordan man kan komme i god form – helt gratis! Der er nemlig alle mulige seje tips til, hvordan man kan træne med ting, man allerede har derhjemme.
- Jeg er vild med at se, hvordan andre bor – især hvis det er nogle kreative, cool typer der inviterer indenfor! Fire seje piger viser deres værelser i Teenlife Krea – og jeg har fået topmeget inspiration fra artiklen.
- Min næste fødselsdagsfest skal helt klart være temafest. Jeg elsker, når alt er gennemført til mindste detalje! Artiklen "Hold den bedste fest", har en masse fede tips og ideer, så nu glæder jeg mig vildt meget til at holde den fedeste fest for mine veninder!
- Juhuu, hvor var det fedt at læse alle læsernes nice DIY-tips på side 94. Jeg har bare lyst til at løbe hjem og pimpe mine T-shirts, fixe mig et nyt, tjekket tøjstativ eller lave den fineste smykkeholder.
- Jeg glæder mig til at kaste mig over ideerne til den nemme og billige mad! Tænk, at man virkelig kan lave så lækre retter ud af dåsetun, frosne grøntsager og pasta ... uhm!
- Jeg har total optur over den sjove navneleg på side 64! Jeg har fundet mit emonavn, mit hippienavn og ikke mindst mit gangsternavn: Stinizzle, hihi!

Læs mere om

MestLæste