vi unges blog

Fredagsblog | Hold ferie i din baghave!

Af Susie Pedersen og Tine Sandorf 17. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se her, hvordan du nemt kan gøre din ferie endnu mere skøn, selv om du ikke skal sydpå eller har de vildeste rejseplaner.

Du behøver ikke skulle ud at rejse for at få den bedste ferie. Vær kreativ, brug din fantasi og tippene her, og den skønneste ferie venter lige uden for din hoveddør.

Læs også: Nyt Vi Unge med lækker lipgloss

Hold for eksempel bountyferie i haven! Drøm dig til palmer og varme, og tilføj festlige drinks, som giver dig følelsen af at være på en bounty-ø, selv om du bare er i baghaven.

Sådan gør du: 

1. Find to træer tæt på hinanden, og hæng en hængekøje op. Så er det bare om at lægge dig, lukke øjnene og lade drømmene om hvide strande og grønne palmer vandre.

2. Lav farverige drinks med sugerør, parasoller og ananasskiver, som ligner nogle, du lige så godt kunne have bestilt på en strandbar. Prøv for eksempel en drink med isterninger, appelsinjuice og grenadine. Grenadinen hælder du forsigtigt i til sidst, for så synker den fint til bunds. Pynt glasset med sugerør og en skive ananas.

3. Inden din ”ferie” kan du smutte en tur på biblioteket eller i boghandlen og finde en bog, der foregår langt væk hjemmefra, og som du kan slappe af og drømme dig væk med. Eller måske kan du finde en god, eksotisk lydbog, hvis du ikke er den store læsehest.

Læs også: Det kan du lave, når dine veninder er på ferie

I det nye Vi Unge, der er på gaden til den 5. august, kan du få endnu flere tip, der kan rede ferien uden rejseplaner. Du kan blandt andet blive inspireret til, hvordan du holder daseferie i parken, byferie i gården, partyferie på stranden eller en aktiv ferie i skoven. Du kan også købe bladet til din iPhone eller iPad her!

Se et sneak peek på det nye blad i galleriet herunder.

NytViUngemedlækkerlipgloss

MegetMere