vi unges blog

♥ Fredag og Robert Pattinson

Af Redaktionen 24. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åhhh så kom vores yndlingsdag endelig. Og faktisk har den været rigtig god, selvom vi ikke har spist slik, kager eller is. Vi har nemlig fjollet med Robert.

I dag har vi haft Robert Pattinson-dag på redaktionen, og faktisk har det været lidt synd for Taylor, men hey der er nok en del andre piger, der gerne vil ha' ham, ik'?

Det hele startede med, at Rikke og Rikke var ved at blive uvenner, fordi de ikke kunne blive enige om, hvem der skulle have Robert til at holde vagt ved deres skrivebord.Lund og Leela vil ikke nøjes med at have Robert stående ved deres skriveborde, de vil gerne giftes med ham... Mon han ville sige ja, hvis han vidste, at de begge lige har friet til ham? Nå men han nåede ikke at sige ja, fordi Tóra tog ham med til et hemmeligt sted...Da Tóra kom tilbage med ham, stod Cecilie og Christine klar til at give ham en makeover, fordi de bare ikke er Robert fans... Hvad synes I?Som I kan se på det første billede, så endte det hele med, at Line tog ham med hjem...

Tjek vores kæmpe Robert Pattinson galleri, men hvis du er mere til Taylor Lautner, så har vi også en masse billeder af ham lige her.

Vi er ret glade for at tage billeder på redaktionen, så nu har vi lavet et kæmpe galleri med en masse Vi Unge-billeder.

Ha' en fantastisk weekend!

Kæmpe kram fra Vi Unge-tøserne

ViUngebilleder

MegetMere