vi unges blog

♥ Fredag og ferie i USA

Af Tóra Effersøe Mortensen 17. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åhh vi elsker ferie på Vi Unge, og her fortæller Tóra lidt om sin ferie i USA. I løbet af sommeren kan I læse om redaktionens sommeroplevelser her på Vi Unges blog.

Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie i USA. Den startede i Los Angeles, og så fløj vi til Las Vegas, og til sidst hyggede vi os i San Francisco - tre meget forskellige byer, som hver især havde så meget at byde på. Jeg tror, min favorit var LA - de fantastiske strande, Hollywood og shopping.

I løbet af sommeren kan I læse om vores sommeroplevelser her på fredagsbloggen. Hvis du oplever noget spændende, som du gerne vil dele med de andre Vi Unge-læsere, så mail din historie og et billede til redaktionen@viunge.dk

Jeg så desværre ikke nogle celebs, men jeg kørte forbi Justin Biebers hus. Tjek det ud i videoen, der kommer længere nede i artiklen:o) Men hey jeg mødte søde Shrek!

Vi var også i Universal Studios, hvor vi blandt andet kørte ned ad Wisteria Lane, hvor alle de sjove "Despearate Houswives" bor. Det sjove var, at husene er helt tomme, fordi alle scener, der foregår indenfor bliver filmet et andet sted.

Las Vegas var for vildt!

Amerikanske pandekager i San Francisco.. Mums!

De gamle sporvogne i San Francicso er så for seje, især fordi man kan hoppe af, når man har lyst.

Rikke var også i USA fornylig:
- Jeg var på road trip fra San Fransisco til LA og Las Vegas. Det var topsjovt, og jeg savner det topmeget!

Desværre så jeg ikke Justin Bieber, men jeg så hans hus og Zac Efrons seje bil...

Hvad skal I lave i ferien?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste