vi unges blog

♥ Fredag: Mød vores nye Rikke

Af Redaktionen 3. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fået en ny, super sød kollega her på Vi Unge. Hun hedder Rikke, elsker slik og så synes hun, at Robert er liiiidt sød!

Vores nye journalist, Rikke, er lige startet (men bare rolig, den "gamle" Rikke er her stadig!). Vi er selvfølgelig helt spændte på at lære vores nye kollega at kende, så hun er virkelig blevet udspurgt i dag! Her kan du lære Rikke lidt bedre at kende.


Den store snak her på Vi Unge er altid, om man er team Edward eller team Jacob. Hvilket team er du på?
- Jeg tilslutter mig størstedelen af redaktionen, og råber et højt og tydeligt "Team Edward". Det hår kunne jeg da godt rode lidt rundt i ;-)


Mums, nachos til frokost i dag. Hvad er din livret egentlig?
- Jeg har to livretter, som faktisk er ret forskellige: Sushi og stegt flæsk med persillesovs. Masser af persillesovs!

Vi eeeeelsker is! Hvilken is er din yndlings?
- En god gammeldaws isvaffel med jordbæris, blåbæris og lakridsis. Og masser af lyserødt guf. Mums, mine tænder løber helt i vand bare ved tanken…
Ja, det er jo ingen overraskelse, at der er pænt mange søde tænder her på Vi Unge. Hvilket slik er dit yndlings?
- Jeg elsker det meste slik, så for mig er det optimale at blive sluppet løs i en bland selv slik-butik. Det er dog stensikkert, at min pose altid er fyldt med røde hunde, lakridssutter og de der store jordbærvingummier med sukker på…Vi har altid en masse souvenirs med hjem, når vi har været på ferie, og de pynter så fint her på redaktionen. Hvor vil du helst rejse hen, og hvor er det fedeste sted, du har været?
- Jeg elsker at rejse, og gør det så tit, jeg kan. Jeg har lige været på jordomrejse, og især Sydamerika var super fedt! Der vil jeg gerne tilbage til…


Mon Cecilie har nogle lækre neglelakker? Hvilken farve neglelak går du mest med?
- Puha, det er svært at vælge, for jeg har så mange yndlingsneglelakker. Men her om sommeren er det nok mest rød eller orange.

Vi elsker Lady Gaga, men hvad med dig - hvilket musik hører du?
- Min musiksmag er meget blandet, og på min iPod er der alt fra Agnes Obel til Rihanna og Lady Gaga. Men hård rock - nej tak!
Åh, Leela har så mange fine sager hængende. Hvor shopper du mest?
- Jeg er vild med high street-butikker som H&M, Monki og Topshop, fordi jeg kan få så meget lækkert for pengene. Faktisk køber jeg stort set alt der.Vi er ret pjattede med vores seje bling-bling udstyr, men helt ærligt - hvad tænker du om dem?
- Udover mine super søde kollegaer er noget af det bedste ved at arbejde på Vi Unge alt det fine lyserøde og sølvfarvede bling-bling, der pryder mit skrivebord. Lyserøde hørebøffer, en lyserød mus med similisten - ja selv en lommeregner med sølvfarvede similisten. Hvad mere kan en pige ønske sig?

Vi glæder os super meget til at lære søde Rikke endnu bedre at kende, så tag godt imod hende, søde læsere - og god weekend :-)

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.