vi unges blog

♥ fredag: Fest, is og sjove fraklip!

Af Redaktionen 27. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det fredag, men det er ikke en helt almindelig fredag! Vi er nemlig i fuld gang med at forberede os til den store tøse-fest i aften!

Vi er i fuld gang med at gøre klar til festen i aften. Vi har pakket 700 goodiebags(!), og scenen er nu sat op - klar til en masse fede koncerter. Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi hele dagen og aftenen liveblogger fra festen.

Mens vi lader op til festen, så hygger vi med lækre is fra Frisko. Vi har nemlig fået bunkevis af is, som vi kan teste, og her kan I læse, hvad vi synes om de forskellige is:

Line har testet Magnum Ghana:
- Min yndlingsis er og forbliver Magnum, og jeg synes, den nye Magnum er helt fantastisk! Som altid har den et tykt lag chokolade, og isen er skøn chokolade-nøddeagtig. 5 stjerner til den!

Julie har testet Ben & Jerry's:
- Uh la la! Hvis du spørger mig, så må det være verdens bedste idé at lave miniversion af Ben & Jerry's - og da især i den allerbedste smagsvariant, Chocolate Fudge Brownie. Så det kan nok ikke undre nogen, at jeg giver fem isklare stjerner herfra!

Cecilie har testet Magnum:
- Uhm… Knasende nødder i cremet vanilleis og med lækkert chokoladovertræk Karamellen lægger man ikke rigtig mærke til, men hvad gør det også, når nu helhedsindtrykket er perfekt? Fire stjerner!

Christine har testet Milk Time Sqeezy:
- Isen er meget cremet i smagen, men uden at føles fed, tung eller flødeagtig. Den består af skummetmælk og kakaopulver, så man kan godt tillade sig at spise flere af dem - og det er jo et kæmpe plus! Den får fire stjerner!

Rikke har testet Calippo Cola:
- Cola på is - hvad mere kan man drømme om? Smagen er frisk og lækker, og minder lidt om de der "frys-selv-is". Jeg spiste den hele, og den smagte læx! Fire lækre stjerner.

Sisse har testet Solero Fruit Ice:
- Uhm, den er dejlig frisk og frugtagtig. Smager som den klassiske Solero, men uden vanilleisen, som jo også godt kunne blive lidt for meget. Den her er ren sol og sommer og fortjener fire stjerner.

Leela har testet Daim pear dream:
- Isen er en vaffelis med daim og is med pæresmag. En perfekt is til dig, som elsker daim, og som ikke har noget imod en is, som mætter. Den kan dog godt blive lidt vammel, fordi man slutter af med at spise bunden af vaflen, hvor der er lidt for meget chokolade. Fire stjerner!

Som I nok har set, så har vi lavet en video om, hvordan man sætter et kondom på. Men man kan jo ikke lave sådan en video uden at komme til at grine lidt, så vi vil lige dele vores fraklip med jer!

God weekend tøser!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste