vi unges blog

♥ fredag: Cupcakes, "X Factor" og øreringe

Af Redaktionen 25. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I ved godt, at vi elsker fredag på Vi Unge-redaktioen, for der er virkelig dømt hygge og gøgl på vores yndlings dag!

Tóra er endelig ved at være færdig med sit mini-projekt, som går ud på at have redaktionens mest tøsede bord. Hvad synes I om hendes opslagstavle? Sådan så den ud for et par uger siden!

Cecilie og Tóra er megafans af Essie, du ved, de der superlækre neglelakker, så de har været til en lille Essie-fest. Læs mere om den på Beautybloggen.

Vi elser video-teater, især når Angel har hovedrollen... Se mere her!


Fredag er jo store "X Factor"-dag, og det betyder, at web-redaktionen gør sig klar til i aften, hvor de skal hænge ud i DR-byen. Husk at følge deres live-opdateringer på Vi Unges fan-side på Facebook!

Rikke har fået huller i ørerne, og hun er meget stolt, hun elsker nemlig øreringe, så nu kan hun endelig shoppe amok i seje, søde og smukke øreringe. I næste uge kan du se, hvilke øreringe hun ønsker sig.I næste uge starter den store Covergirl-konkurrence, så hvis du drømme om at komme på forside af Vi Unge, så hold dig opdateret på konkurrencen på www.viunge.dk/covergirl! Eller bliv fan på Facebook! I dag har vi fejret Covergirl ved at guffe lækre cupcakes...Mums! I dagens anledning kan du få en fin cupcake som baggrund på dit skrivebord

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MegetMere