vi unges blog

♥ fredag: Bolsjer, paraplyer og cupcakes

Af Redaktionen 7. januar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endelig fredag – og en helt almindelig fredag på redaktionen, hvor vi hygger og glæder os rigtig meget til ”X Factor”. Du kan glæde dig til, at vi fremover hver fredag opdaterer bloggen med alle de sære, sjove og skøre ting, vi laver på redaktionen.


Tóra vil gerne have det mest tøsede bord på redaktionen, så i dag er hun gået i gang. Hun har fundet den sejeste cupcake-plakat i det nye Vi Unge Posters, som er på gaden i næste uge. Og så har hun også fået en længe ventet pakke fra Asos - se lige, hvor glad hun er... Nye røde handsker og endnu et par sko.

Læs også: Vi elsker billige skoCecilie har altid de sødeste ting på sit bord, og nu har hun også fået en ny paraply… Er den ikke bare nuttet?Man må godt drikke sodavand om fredagen, så det gør vi selvfølgelig hver fredag. Line T. har også taget et glas med op fra kantinen, så den står på hygge hele eftermiddagen, vi har nemlig også den vildeste krukke med de lækreste bolsjer, som Line og Frk. Lund har kastet sig over.

Fredag = "X Factor"! Woop woop! Leela så ikke første afsnit, så hun varmer op allerede nu, så hun er ved at være helt klar til i aften.God weekend <3

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste