Jeg har lige været på en skøn ferie i Shanghai, hvor jeg var nede og besøge min kæreste, der studerer der i et halvt år.

Læs også: Frk. Lund på sprogrejse

Han havde fået fat i nogle super fede billetter til en intimkoncert med "Nephew", hvor der kun var omkring 250 mennesker. Det var en vildt cool oplevelse, hvor jeg virkelig var tæt på bandet, og stemningen var helt i top, og jeg fik virkelig skrålet igennem på de gode klassikere!Jeg kom også i forårsstemning, da det var rigtig dejligt vejr de fleste dage, så det var bare så skønt at gå rundt inde i den store by, hvor solen skinnede så fint.

Jeg købte også en sjov, lille vinke-kat med hjem til tøserne på redaktionen, da vi har en feriehylde, der er fyldt med sjove gaver fra alle mulige steder, vi har været i verden.

Katten symboliserer penge, og den står i alle forretninger og mange hjem i Kina, fordi den giver god økonomi til dem, der ejer den.

Skal I opleve noget spændende i nærmeste fremtid, eller måske endda på ferie?

Knus fra Frk. Lund

Læs også: Min romantiske ferie!