vi unges blog

Det vil vi købe...

Af Tóra 24. juli 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi skal snart til at shoppe på nettet igen.

Julie
Jeg synes altså bare, det ser mega cool ud at have mobilen i sådan en lille taske rundt om halsen - og så bliver den jo heller ikke væk hele tiden. Den her er ægte kalveskind, men alligevel superbillig. I'm in love! Den kan købes her!Line
Jeg er ret vild med Pleasure-teen fra Pukka. Den smager af lakrids, og så er den supersund og 100 procent økologisk. Er du til te, der smager af lidt mere end bare kogt vand, så skal du helt sikkert prøve den her. Den kan købes her!


Rikke
Fordi koralfarvede negle er mega lækre, og så er den her neglelak heldigvis topbillig - skønt! Den kan købes her!
Sisse
Jeg kan ikke få nok af sandaler, og de her sølvfarvede fra Stylesnob vil helt sikkert klæde mine solbrune fødder. Især hvis jeg kombinerer dem med en pangfarvet neglelak. Den kan købes her!Tóra
Jeg skal have en cykelhjelm, og den her er da superflot og så matcher den min lyserøde cykel. Perfekt! Den kan købes her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om