vi unges blog

Det kan vi ikke leve uden...

Af Tóra 4. august 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh det er så svært at vælge noget fra...

Tóra: Jeg kan ikke leve uden internettet - det er underholdene, inspirerende og bare fantastisk! Men jeg kan da heller ikke leve uden min dejlige familie og min lille hunni, Pixi.

Rikke: Jeg er vild med chokolade, det gør mig lykkelig, ja det gør! Især Marabou smager jo for skønt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Julie: Mine Ray-Ban wayfarer solbriller - altså, jeg KAN jo godt leve uden dem, andet ville være pænt mærkeligt, men jeg er i hvert fald glad for dem - og de har nærmest været klistret til mit ansigt, siden jeg fik dem… (Hvis jeg skal være helt ærligt, er det vist bare min familie og mine veninder, jeg ikke kan leve uden!)

Cecilie: Mine hårprodukter fra Trevor Sorbie, min familie og mine neglelakker fra Essie

Sisse: Jeg prøver på ikke at lade ting styre mit liv, men det ville da godt nok være svært for mig at leve uden internettet. Og så kan jeg slet ikke leve uden musik - de få tidspunkter, jeg ikke lytter til musik , går jeg og nynner for mig selv…

Hvad kan du ikke leve uden??

Læs mere om

MestLæste