vi unges blog

Det har vi altid i tasken

Af Redaktionen 1. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tjek, hvad vi altid har med os i vores tasker her på Vi Unge!

Hvis man kigger sin taske godt igennem, så finder man tit nogle ret sjove ting. Her kan du se, hvad vi her på redaktionen altid har i vores tasker.

Er der noget, du altid har med dig, når du går ud?Frk. Lund
Okay, altså det er måske lidt mærkeligt, men jeg har altid den "lille" taske nede i en større taske, fordi der er alt det mest nødvendige i den. Så i stedet for at pakke taskerne om, tager jeg bare altid den lille ned i den taske, jeg vælger til dagen.

Bliv fan Frk. Lund på Facebook her.Rikke
Jeg har altid min toptøsede iPod i tasken - den redder nemlig den kedeligste togtur og gør cykelturen lidt sjovere.Tóra
"Eight Hour Cream" 4 ever!! Bløde læber er et must og mirkalekuren er Elisabeth Ardens legendariske "Eight Hour Cream" - det kan også bruges til tør hud generelt, og det virker.
Line
Jeg har altid mit lille, fine lilla spejl med i min taske. Det er perfekt til at tjekke, om mascaraen sidder, som den skal, og så har jeg fået det af min søster, da hun engang var på ferie i Tunesien, så det betyder faktisk meget for mig.
Line T.
Min nøglering med mine nøgler. Jeg er nødt til at have en stor nøglering, ellers kan jeg ikke finde mine nøgler, og jeg går altid i panik, hvis jeg ikke kan finde dem. Og panik er IKKE godt. Desuden er det en pittbull, og dem kan jeg godt lide.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste