vi unges blog

Derfor er Thailand fedt

Af Line T. 10. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jeg er jo halvt thailænder, så derfor har jeg været rigtigt meget i Thailand både med mine forældre og på ferie selv. Her er nogle af grundene til, at jeg elsker Thailand.

Rigtigt meget af min familie bor i Thailand, og det altid er dejligt at se dem. Men udover det, har jeg fundet nogle ting, som jeg synes, gør Thailand rigtig dejlig.

Elefanter og aber
Man kan snakke med aber og elefanter. Joh, det er faktisk ret sejt! Okay, måske bortset fra, at elefanter faktisk savler ud af snablen. Det er måske knap så sejt…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vejret
Vejret er godt! Selvom der i nogle perioder regner rigtigt meget, er der som udgangspunk altid rigtigt dejligt varmt i Thailand. Det er lækkert, at man altid kan have shorts eller kjole på, og ikke behøver at pakke sig ind i halstørklæder og vinterstøvler.

Det er skøøønt bare at ligge på stranden og dase!

- Strandene i Thailand er rigtigt smukke, og der er altid kokospalmer. Jeg ved ikke, hvorfor det gør en forskel, men det er altså vildt idyllisk at ligge på en strand og kigge på palmer. Derudover er der et rigt dyreliv, og man kan snorkle og dykke og kigge på mange smukke fisk.

Maden
Maden er lækker! Selv, hvis man ikke kan lide stærk mad, synes jeg altid, at man kan finde noget lækkert at spise.

- Det er nemt at få frisk frugt, og det er meget anderledes end det frugt, man er vant til herhjemme i Danmark, selv om vi selvfølgelig importerer en masse. Så lækre frugtshakes og frugt til morgenmad er et must, når jeg er af sted. Jeg elsker vandmelon allermest, så jeg drikker mange vandmelon-shakes, men jeg kan også rigtigt godt lide at spise Jackfruit og Rambutan. Og så kan man få lyserød Fanta med jordbærsmag. Behøver jeg at sige mere?

Shopping
Min fine, nye, western-inspirerede lædertaske med frynser.

- Det er billigt at shoppe. Altså, hvis man ikke køber mærkevarer, for det kan ikke rigtigt betale sig. Thailand lægger import-skat på luksusvarer som Chanel og Louis Vuitton, så det kan ikke betale sig at købe den slags. Til gengæld kan man købe en masse no-name ting til ingen penge, og jeg stocker altid op på lædertasker, smykker og sko.

Massage
Thailænderne er kendte for deres thai-massage, og jeg elsker massage, så det synes jeg er totalt bonus. Altså, når man har shoppet igennem kan en god fodmassage bare redde hele din aften, og hvis man er træt af at ligge og stege i solen, kan man tit få massage under en parasol eller et sejl på stranden, mens man kan høre havet og nyde udsigten.

Kulturen
Et optog fra en vandfestival (i november)

- Spændende kultur. Jeg synes, at den thailandske kultur er meget flot og spændende, deres templer er for eksempel meget anderledes end vores kirker, og der er næsten festival hver måned.

MestLæste