vi unges blog

De små ting vi elsker

Af Redaktionen 15. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle ting kan vi bare ikke give slip på, selv om de kan virke ligegyldige. Se, hvad der betyder mest for os!

Kender du det, når en lille, ubetydelig ting alligevel er noget, du næsten ikke kan leve uden?

Sådan har vi det her på redaktionen med mange ting!

Og vi har samlet det, som betyder allermest for os her:

Anja: Denne ring fik min mor af min far, da hun på sin 20-års fødselsdag lå på hospitalet og var meget syg. Mine forældre er skilt, men den minder mig om dengang, hvor alt var godt, og de stadig elskede hinanden.Stine: Jeg samlede på glansbilleder, da jeg var lille, og det her var mit yndlings. Jeg har haft det så længe, jeg kan huske - tror måske jeg har arvet det. Jeg synes stadig, det er helt eventyrligt, og jeg passer på det som en hemmelig skat!Thomas: Billedet af mig selv som barn hænger i mit soveværelse. Ud over at det måske er det bedste billede, der nogensinde er taget af mig, så minder det mig konstant om, at jeg aldrig skal give slippe på drengen indeni.
Julie: Det her er Yndlingskaninen (ja, det er dens navn), som jeg fik, da jeg blev født. Siden har den fulgt mig i tykt og tyndt. Den er blevet lidt beskidt med årene, men den skal aldrig vaskes!
Line: Jeg fik denne halskæde af mine bedsteforældre, da jeg var helt lille, og den betyder meget for mig, fordi den minder mig om dem <3
Christine: Min søde søster har haft armbåndet med hjem til mig fra Nepal, og alle i familien har et. Det er vist nok velsignet af en munk, og jeg må ikke tage det af, før det falder af - problemet er bare, at det er silkebånd, og det virker forbavsende solidt.Sisse: Mit pas er supervigtigt for mig, fordi det symboliserer en masse fantastiske oplevelser i hele verden. Lige nu er der stempler fra blandt andet USA, Indien, Thailand og Cuba, men jeg har planer om mange flere.Rikke: Paraplyen med de fine overskæg gør mig i godt humør, hver gang det regner (som det desværre gør lidt for tit i øjeblikket) - og som en ekstra bonus har jeg fået den af en gigasød kollega.
Leela: Min yndlingsbamse Hestus. Engang glemte jeg den på en restaurant på Bali, og opdagede det først, da vi havde kørt over 200 km. Heldigvis sendte min mor en taxa efter den, så jeg kunne få den tilbage. Nu er bamsen givet videre til min storebrors datter!

Tóra: Det her er min yndlingsring - den betyder alt for mig! Jeg har arvet den af min fantastiske mormor, som altid har været en stor inspiration for mig. Og verdens bedste mormor! Det er en guld ring med en ægte ametyst, og jeg synes virkelig, den er så smuk!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.