vi unges blog

90'erne er SÅ seje!

Af Julie 21. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julie elsker 90'erne!)

Jeg er virkelig inde i en periode, hvor jeg bare elsker alt, der har med 90'erne at gøre - militærstøvler, Nirvana, Spice Girls, Claudia Schiffer, masser af sølvringe, plateausko, hår i vilde farver, læderbukser, Beverly Hills, skovmandsskjorter, peace-tegn og Harley Davidson-gamascher. Jeg er vild med det hele!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så i dag er jeg hoppet i 90'er-look fra top til tå. Ankelstøvler, kort nederdel, Nirvana-t-shirt, smokey eyes og højt rock-hår. Total 90'er.

Og så har jeg da også lige fundet nogle stjerner, som også virker, som om de er helt med på 90'er-bølgen.

Hvad siger du - er 90'erne mega-hit eller mega-nitte?

Efterårs tendes: Tern!

Læs mere om

MestLæste