Stine: Tegnegrej, så jeg har noget sjovt at lave. En Indiana Jones-hat, så jeg kan køre den seje stil i junglen og samtidig ikke bliver forbrændt. Og en båd, som jeg kan fange fisk fra - og så jeg kan sejle hjem igen!

Christine: En overlevelsesguide - Øh, det er jo ligesom ret praktisk, når man ikke helt ved, hvordan man laver ild, skaffer rent vand og bygger læ. En kniv - Hvem ved, hvilke underlige dyr der bor på den ø. En iskold cola - Hey, jeg skal jo også nyde, at jeg er på ferie.

Læs også: Her drømmer vi om at komme på ferie

Anja: Mobil - fordi jeg er afhæng af facebook og ikke kan undvære mit daglige gossip-fix. Slik - fordi jeg elsker slik, og det bare ville være rigtig trist at være på en øde ø uden. Christine fra Vi Unge - fordi hun tager en overlevelsesguide med.

Rikke: Læbepomade (fordi jeg HADER at have tørre læber), min yndlingsveninde (fordi jeg altså ikke kan undvære hende) og masser af Marabou (fordi jeg er besat af chokolade). 

Læs også: Test - Kan du og din veninde tage på ferie sammen?

Thomas: Jeg ville tage min iPod, en hængekøje og kasse kolde Faxe Kondi. Jeg har ikke de store survival-skills, så hvorfor tage noget praktisk med, når man kan tilbringe resten af sine dage i en hængekøje med chill musik i ørerne og en Faxe i hånden?

Sisse: Solcreme, så jeg ikke bliver forbrændt, en god bog, så jeg har noget at lave, og mobilen, så jeg kan ringe efter nogen, når jeg er træt af at være alene…

Læs også: 10 gode bøger til sommerferien

Hvad ville du tage med på en øde ø?