Amerikaneren Rebecca Ann Sedwick døde i sidste måned efter at have været udsat for grov mobning. Den 12-årige pige og hendes familie havde ellers prøvet at skifte skole for at få hende væk fra de 15 piger, der er mistænkt for at have stået bag den grove mobning.

Men mobningen fortsatte gennem forskellige sociale medier, og en dag kom Rebecca ikke hjem fra skole. Det viste sig, at hun havde begået selvmord.

Se videoen: Vi Unge mod mobning

Nu er pigerne Katelyn Roman og Guadalupe Shaw, 12 og 14 år, blevet anholdt af Polk Countys Politi og mistænkt for at have udsat Rebecca Ann Sedwick for fysisk og psykisk mobning.

Anholdelsen skete efter, at Guadalupe i lørdags skrev en hadefuld besked på sin facebook om Rebeccas død - en besked, der var så ond, at politiet blev nødt til at skride ind.

- Ja, jeg ved det. Jeg mobbede Rebecca, og hun begik selvmord, men jeg er ligeglad.

Læs også: Mobning på nettet og mobilen

Polk Countys sheriff Grady Judd udtalte efter anholdelsen, at "vi besluttede, at vi ikke kan lade hende (Guadalupe, red.) gå frit rundt. Hvem andre skal hun pine, hvem andre skal hun mobbe?".

Efterforskningen af Rebecca Ann Sedwicks død har også fundet årsagen til mobningen, som angiveligt var Rebeccas interesse i en dreng.

Hvor er det bare forfærdeligt, at nogle mennesker kan være så onde mod én pige. Vi er SÅ chokerede!

Stop mobning!

Læs også: Gode råd til at tackle mobning