Nyt Viunge.dk
Lige nu arbejder vi vildt hårdt på at skabe et større, sejere og sjovere viunge.dk. I løbet af foråret kommer vi til at relancere viunge.dk i et spritnyt og lækkert design med en masse nye og spændende områder. I kan godt glæde jer - det gør vi nemlig!

Justin Bieber i Parken
Den 20. april indtager Justin Bieber Parken - det bliver SÅ vildt! Vi skal helt sikkert skråle med på "Baby", "Boyfriend" og "Beauty And A Beat" - skal I?

Tag testen: Hvor meget ved du om Justin Bieber?

Ny H&M butik på Strøget
Vi elsker H&M, så da vi hørte, at der snart åbner en ny og supersej modebutik på Strøget, blev vi nysgerrige. H&M står bag mærker som Cheap Monday, Cos, Monki og Weekday, og i løbet af foråret lancerer de så "& Other Stories" i København og seks andre storbyer i resten af verden. Butikken kommer til at have alt fra sko og tøj til skønhedsprodukter. Vi er allerede begyndt at spare op til at shoppe amok!

Læs også: 6 musthaves i 2013

Duft som Rihanna Stjerner, blog, vi unge, one direction, justin bieber, hunger games, rihanna, mode, festival
Til maj kommer Rihannas parfume "Nude" i butikkerne. Duften "udforsker Rihannas lidenskabelige side - den er sensuel og provokerende og afslører hendes mest hæmningsløse tilstand". Det lyder jo ret meget som Rihanna, synes I ikke? Vi glæder os til at prøve den. Tjek videoen bag om fotoshootet på "Nude" her.

One Direction livekoncerter
Hvis I er lige så store One Direction-fans som os, så glæder I jer også vildt meget til foråret. Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik og Liam Payne besøger nemlig lille Danmark for første gang og giver to koncerter: En i Forum, København, og en i Boxen, Herning. "Let us kiss youuu!".

Covergirl-finale
Vil du på forsiden af Vi Unge? Allerede nu kan du deltage i vores Covergirl-konkurrence: Du kan enten uploade dit eget billede her på siden, eller møde os i et af de mange storcentre i Danmark vi besøger den næste måneds tid. Finalen er den 31. maj i København, og vi glæder os helt vildt meget!!

Stjerner, blog, vi unge, one direction, justin bieber, hunger games, rihanna, mode, festivalVi Unge Sommer
Op til sommerferien udkommer Vi Unge Sommer, som er spækket med gode artikler, tests, quizzer og seje aktiviteter til din sommerferie. Helt sikkert et must-have!

Rihanna på Roskilde
Roskilde Festival er ellers ikke kendt for at have de store popnavne på programmet, så derfor jublede vi, da Rihanna afslørede sin optræden på Danmarks største festival. Det bliver en fest!

Vi Unge Dreng
Inden året er omme, lancerer vi et spritnyt site til drenge. Det bliver megasejt og sjovt, og allerede nu kan man følge lidt med på Vi Unge Drengs facebookside. Vi håber, I vil fortælle alle jeres drengevenner om vores planer. Psst! I må også godt tjekke det ud …

One Direction i biograferne
Lige nu følger et kamerahold de fem lækre drenge fra One Direction for at lave en supersej dokumentar i 3D. Vi glæder os vildt meget til at komme lidt tættere på de britiske charmetrolde! Tjek, hvornår den kommer i biografen her.

Hunger Games 2
Vi ved ikke, hvor mange gange vi snart har set den første "Hunger Games"-film og kan slet ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til den næste kommer i biograferne den 14. november. Go Katniss!