vi unges blog

Yes, det er sommer!

Af Emilie 12. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Endelig er sommeren kommet til Danmark. Det er da lykken at ligge på stranden og nyde, at man har ferie.

Når man mærker strandsandet imellem tæerne og uldet hår fra saltvandet - så er det sommer!

Hvor jeg dog bare nyder at have tid til at slappe lidt af. Men sommerferien flyver af sted, inden jeg får set mig om, er den forbi. Det er underlig at tænke på, for normalt plejer jeg bare at skulle tilbage til den bedste klasse. Men det er slut på min gamle skole.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De sidste eksamener er veloverstået, og jeg er nu på vej videre i livet. Underligt at tænk på, at om lidt starter jeg på en helt ny skole. Efterskole bliver det for mit vedkommende, noget jeg ser meget frem til! Men man tænker vel altid sådan lidt, mon jeg får nogle venner? Kan de lide mig som jeg er? Men jeg har taget den beslutning, at jeg bare vil være mig selv. Og jeg ville opfordre alle andre til at være jer selv.

[faktaBox]Husk på, at intet menneske er bedre end dig, for vi er alle lavet af kød og blod. Så jeg skal nok klare efterskolen, det tror jeg på. Glæder mig i hvert fald som et lille barn.

Det bliver godt med nogle nye mennesker i livet, men de gamle bliver selvfølgelig ikke glemt. Ægte venner hænger ved, lige meget hvor stor afstanden er. Men lidt her fra, håber I alle får en god sommer. Og at de personer, som skal starte på en ny skole, får det fantastisk med det nye!

MestLæste