Vi snakker om selvglade folk, vi gør dem til upassende personer og snakker om, hvad der mon gik galt…

Læs også: Tips til at få et bedre selvværd.

Jeg har tit snakket med mine veninder om hende den selvglade fra den anden klasse - om hvor dullet hun er. Hvordan hun kun snakkede om sig selv, da vi uheldigvis var kommet i gruppe med hende. Hvordan jeg så hende gå forbi et vindue i går og stå og spejle sig. Men jeg er blevet træt af det! For var hun i virkeligheden selvglad eller havde hun bare selvtillid?

Læs også: Hjælp til dig, der er genert.

Vi er alle selvglade, og inderst inde ved vi det. Jeg har lige indset det. Jeg har indset, at jeg nok er en smule selvglad, men jeg har også indset, at det, jeg sagde om hende dengang, er noget, jeg fortryder. Selv om jeg snart er 17 år, tror jeg, at det er noget, der kommer samtidig med, at man bliver ældre.

Læs også: Er du en fiasko?

Vi skal være stolte af os selv, og ikke tale ned til dem, som tør at stå frem og sige "jeg synes selv, at jeg er ret pæn", for det vidner om mod og om, at man har det godt med sig selv. Alle fortjener at have det godt med sig selv!

/Christina

I er velkomne ti tage et kig på min blog: www.christinahave.dk

Læs mere her, hvis du også vil skrive på læsernes blog.