Kendte

Tre piger mødte Bronson Pelletier fra ”Twilight”

Af Dea 9. december 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: På viunge.dk havde vi en konkurrence, hvor tre heldige piger kunne møde Bronson Pelletier fra ”Twilight”. Her kan du høre om Deas oplevelse.

Da vi ankom til Palads i København, var der så mange mennesker, som skulle ind og se "Eclipse". Da vi havde fået vores billetter, kom vi ind i salen, hvor jeg mødtes med Sissel og Sofie, som også havde vundet konkurrencen.

Endelig kom tiden, hvor vi skulle stille vores spørgsmål til Bronson, og mit var: "Hvad er dine planer, når du er færdig med "Twilight"-optagelserne i 2012".

Bronson Pelletier, Twilight, læsernes blog

Han svarede, at efter "Twilight"-optagelserne skulle han lave en film i Kina, hvor han skal lære kung fu. Og tro mig, han var virkelig sød. Da han var gået, skulle vi alle sammen se "Eclipse". Under filmen skulle jeg på toilettet, og da jeg kom ud, ja gæt hvem jeg så møder: Bronson en gang mere, hvor han sagde: "Hej Dea". Det var nu meget sjovt, og han var så sød.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bagefter tog vi hen i Blockbuster, og køen var godt nok lang, men det var det hele værd. Da vi kom ind, kunne man høre en dame, der sagde, at "Twilight"-boksen allerede var udsolgt. Men jeg fik da et billede, som han skrev sin autograf på, og han skrev også "to Dea". Han var virkelig god at snakke med dem, der kom hen til ham. Jeg fik også lige en autograf på den der "Eclipse special edition", og så fik jeg en taske med Bella.

Det var virkelig en oplevelse for livet og helt klart den bedste dag
Knus Dea

Bronson Pelletier, Twilight, læsernes blog

MestLæste