Konfirmationsfest

Min uforglemmelige konfirmation

Af Julie Krøner Albrektsen 10. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Julie er lige blevet konfirmeret, og hendes dag var helt uforglemmelig. Læs om Julies konfirmation her.

Den 30. april 2010 blev jeg konfirmeret. Det er en dag, jeg aldrig nogensinde vil glemme, for det var verdens bedste dag. Jeg var mega nervøs, da vi stod og ventede på, at vi kunne komme ind i kirken, men det var virkelig en oplevelse for livet. Man var midtpunktet for en dag, og det var fantastisk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Min fest startede klokken 17, og vi var 48 mennesker. Mine forældre, søster og mormor og morfar havde knoklet så meget, for at det blev den bedste fest, og det gjorde det virkelig. Jeg havde ikke været med at pynte bordet, så jeg var meget spændt. Da de åbnede dørene indtil lokalet, vidste jeg slet ikke, hvad jeg skulle sige. Det var så flot, og jeg blev virkelig overrasket.

[faktaBox]Vi satte os til bordet, og maden var perfekt. Det smagte rigtig godt, og det hele var bare perfekt. Der var en masse gode, sjove, personlige og utrolig søde taler og sange. Jeg havde slet ikke forventet, at der kom så mange taler og sange, og det var rigtig rørende, for det kom lige fra hjertet, og det var de personer, jeg holder allermest af, der havde lavede de søde indslag.

Efter maden åbnede jeg gaver, og det var nogle utrolig gode gaver og nogle rigtig søde kort. Lige pludselig sagde min mor: "Julie, vend dig lige om". Jeg kiggede op på scenen, der var i lokalet og så, at der stod to dj's og spillede "Skub til taget,", og den sang elsker jeg. Jeg blev rigtig overrasket og samtidig rigtig glad. De havde både røgmaskiner med og lysshow. Det var så fedt, og vi dansede så resten af aftenen og natten.

Min konfirmation er en dag, jeg aldrig nogensinde glemmer, og jeg takker virkelig de dejlige personer, der var med til at gøre dagen speciel og uforglemmelig. Og selvfølgelig en kæmpe stort tak til min dejlige familie for alt det, de havde gjort for mig. Tak for alt!

MestLæste