vi unges blog

Læsernes blog - Jeg er udvekslings-student i USA

Af Redaktionen 19. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mie er startet på high school i Colorado i USA, og det er en kæmpe oplevelse for hende. Læs hendes blogindlæg om det her!

Jeg vil bare dele min oplevelse med de bedste læsere i hele Danmark, og måske kan det få nogle af jer til at tænke over, hvad I vil næste år.

I sommeren '11 besluttede jeg mig for at tage et år til USA, og sørme om jeg ikke sidder i Colorado nu!

Har været her i godt og vel fire måneder nu, og det er helt igennem fantastisk. Har oplevet hundredevis af ting: Været oppe at vandre i Rocky Mountains, ædt mig tyk til Thanksgiving, holdt hallowen (American style), startet på high school, set en amerikansk fodbold kamp live, været Downtown Denver og så har jeg også været til homecoming! Og julen nærmer sig, det bliver så fedt at prøve og åbne julegaver om morgenen i pyjamas.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Læsernes sidste skoledag

På de fire måneder jeg har været her, er jeg allerede begyndt at drømme på engelsk og tager mig selv i at tænke på engelsk. Det er altså lidt mærkeligt. Men det hjælper til gengæld i skolen, hvor alt undervisning foregår på engelsk, som også er en kæmpe omvæltning. Men menneskerne på min skole er så søde! De er oprigtigt interesserede i mig, min kultur og mit land. Så det har slet ikke været svært at få venner. Og ja, en lille flirt er det også blevet til.

Livet herovre er så anderledes, alt er så kæmpe stort og samtidig billigt! Så jeg shopper en del, og er blevet afhængig af Starbucks. Hihi. Selv personerne er anderledes, meget mere åbne - og alle tager imod en med åbne arme. Man skal lige vænne sig til det i starten, når folk, man næsten ikke kender, bare krammer en.

Og så er der jo lige én kedelig ting: Hjemve. Men jeg har været så heldig at få den dejligste værtsfamilie, som hjælper, når jeg har lidt hjemve. Og så er der også en brillant opfindelse kaldet Skype, som jeg også bruger, når savnet bliver for stort.

Læs også: Læsernes blog - At have venner i andre lande

Kæmpe kys og kram til jer alle!

"An exchange year is not just a year in your life; it's a life in a year"

læsernes blog udveksling high school colorado USA prom

Læs mere om

MestLæste