Jeg er igennem tre ud af fire mundtlige eksamener. Jeg fik 7 i mundtlig engelsk, og det er jeg bestemt ikke tilfreds med. Engelsk er bare noget, jeg gerne vil have høje karakterer i!

Fysik og dansk blev scoret med 10-taller, så nu mangler jeg bare tysk. Det kommer ikke til at gå godt, for mit tysk er ikke lige på plads.

Læs også: Eksamensangst: Få hjælp her!

Det her med at gå på efterskole er skønt, og jeg synes, alle skulle prøve det. Men efterskole og eksamen er en dårlig blanding. Jeg er stresset, fordi der er mennesker omkring mig 24/7! Jeg kan ikke fokusere på at forberede mig, fordi jeg hellere vil gå en tur med vennerne eller sætte mig ind i tv-stuen og se en film.

Læs også: Sådan undgår du at blive skoletræt.

Når klokken bliver 21, magter jeg bare ingenting, og så er der lige pludselig kun få timer, til jeg skal til eksamen, og jeg ved bare ikke, hvad jeg skal gøre! Selvfølgelig har man sin disposition, men man har ikke øvet den igennem.

Læs også: Hvordan er det at gå på efterskole?

Jeg stresser for meget under pres, og jeg har valgt at skrive det her til jer alle, fordi jeg kan se mine fejl! Man skal huske at læse, det er så sindssygt vigtigt! Nu har jeg nogle rimelig nemme emner i engelsk og tysk. Engelsk havde jeg om Ed Sheeran, og det kørte nogenlunde, men jeg var ikke tilfreds, og i tysk skal jeg fortælle om dejlige One Direction, så et let emne, men et svært sprog.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad jeg får i tysk, men jeg tror ikke, at det bliver til mere end 4. Det er også fint nok, for jeg skal aldrig bruge det igen, men jeg vil bare gerne have en nogenlunde karakter!

Læs også: 10 tips til at falde i søvn.

Held og lykke til alle jer, der også skal til eksamen.

En stressede Annesofie