Alle har brug for venner. Selv dyr har venner. Jeg er sikker på, at du også har en eller flere venner.

Tænk over det. Er der ikke et dyr eller en person i dit liv, der har hjulpet dig eller snakker venligt til dig? Din far? Din mor? Din kusine eller endda din grankusine?

Læs også: Hvordan får man en ny veninde?

Og hvis du har en RIGTIG veninde, hvor mange gange fortæller du hende, at hun er en god ven? Eller giver du hende en lille gave for at vise din taknemmelighed?

Prøv at tænk, hvad du ville være uden hende? Har hun gjort noget, som, du føler, har ændret dig? Eller har hun bare været der for dig når du havde brug for det?

Det her er min gave til min veninde. Et forsøg på at skrive en artikel, om hvor fantastisk hun er. ?

Her er grunden til, at JEG har den bedste veninde:
Louise, min fantastiske veninde, og jeg havde været sammen. Hun bor et stykke væk fra mig, så jeg var nødt til at tage bussen hjem fra hende. Men jeg er ikke så vild med at tage bussen alene, så hun tog da hele turen med hjem til mig, stod af i regnvejret sammen med mig, og da vi lige havde sagt farvel, SMASK, så kørte bussen lige forbi os og sendte en vandpyt op mod os.

Læs også: De 10 venindebud

Jeg, som den mærkelige veninde jeg er, sprang i dækning bag ved Louise, så vandet ramte hende og gjorde hende gennemblødt. Men nej nej, der var ikke noget med, at hun ville hjem til mig og tørre igennem, eller låne et par bukser og en trøje, hun var klar, gennemvåd som hun var, til at tage hjem med den næste bus. ?

Louise og jeg har næsten den helt samme mening, det har faktisk aldrig været svært at snakke med hende om problemer eller andet. Hun er bare ligesom en søster for mig. ?

Min lille hilsen til Louise:
Loui! ? Du er en fantastisk veninde, og jeg håber, at vi bliver ved med at være så gode venner, indtil vi dør, andet ville være en skam! ? Knus din Louise! ?

Og til alle jer, der har læst dette: Det ville glæde mig, hvis I ville skrive nede i kommentarerne, hvorfor jeres veninde/ven er den bedste. Tro mig! Man bliver så glad, når man skriver det!

Vil du også skrive til Læsernes blog? Så læs med her!